Umutiti penasto jaja sa šećerom. Dodati ostale sastojke, pa još jednom sve izmiksati.
Smesu sada sipati u male kalupe za mafine, pa u svaki staviti po 2-3 maline ili višnje i ispeći. Ovi kalupi su duplo manji od klasičnih kalupa za mafine.
U šerpici istopiti puter, šećer, mleko i kakao, i sve dobro izmešati. Fil je gotov.
Ohlađene male mafine provlačiti kroz fil, valjati u kokos i ređati na plato.
Napomene
Recept za ove čupavce već imam na svom blogu, i stvarno je najbolji recept za čupavce koji sam probala, razlika je jedino, što sam ih ovaj put pekla i malim kalupima za mafine, pa dodavala maline. Maline su inače moje omiljeno voće, pa gledam da ih svugde "utrpam"😂Samo još da dodam i da sam malo eksperimentisala, pa sam po 3-4 čupavca punila bananama, lešnik karamelama, celim lešnikom i čokoladom. Moram priznati da je pobedu ipak odnela varijanta sa malinama.Poslovica za danas:-" Čistom obrazu malo vode treba."-