U malo mleka razmutiti gustin, a ostatak mleka sipati u šerpu i staviti da provri.
Kada je mleko provrelo, dodati šećer i razmućen gustin, pa kuvati, da vri par minuta. Skuvan krem pokriti providnom folijom i ostaviti da se ohladi.
Posebno umutiti puter, pa dodati ohlađen krem i sve dobro izmiksati. Ja sam u fil dodala vrlo malo izrendane korice limuna i malo izrendanog marcipana, čisto da razbijem dosadu. Pazite samo da ne preterate sa limunom, da ne bi dobili "Limun pitu".
Od umućenog fila, odvojiti 3-4 kašike sa strane, za poslednju koricu, a ostatkom fila premazati korice. Poslednju koricu ne premazivati odmah, već nafilovan kolač pokriti folijom i opteretiti nečim malo težim. Kolač ostaviti par sati da se lepo sljubi sa filom i odmekne.
Na kraju, poslednju koricu premazati odvojenim filom i odozgo narendati belu čokoladu.
Kolač takođe možete preliti i glazurom od bele čokolade.
Ohlađen kolač seći po potrebi, na kocke ili štangle i poslužiti.