Umutiti penasto puter sa šećerom. Dodati jaja, brašno, prašak za pecivo, kakao, skuvanu kafu i istopljenu čokoladu, pa sve još jednom izmiksati.
Smesi izručiti u pleh dimenzija 20 x 30 cm, obložen papirom za pečenje.
Koru peći na 180*C oko 15 minuta.
Pečenu koru ostaviti da se ohladi.
Slatku pavlaku zagrevati do vrenja, skloniti sa ringle i dodati čokoladu. Mešati dok se čokolada ne istopi i dok smesa ne postane ujednačena. Ostaviti ganaš da se malo prohladi.
Ohlađenu koru izdrobiti i prebaciti u veću činiju. Dodati prohlađeni ganaš i nutelu, pa sve dobro umesiti. Smesu ostaviti u frižider na dva sata, da se dobro ohladi i stegne.
Od smese praviti bombice ili kuglice, pa ih valjati u izrendanu čokoladu, čokoladne mrvice, kokos ili ih prelivati glazurom po želji. Takođe, ovom smesom možete puniti razne kalupe, ali u tom slučaju, kalupe napunite pre nego što smesu ohladite u frižideru. Dakle čim umesite smesu, napunite kalupe, pa tek onda ostavite u frižider, da se dobro stegne. Vaditi iz kalupa i prelivati glazurom. Ukrasiti po želji.