U manjoj šerpici umutiti jaja sa šećerom. Dodati margarin, mleko, med, vanilu i sodu, još jednom sve umutiti i staviti na ringlu, na tihu vatru, da se istopi i sjedini.
Kada soda počne da peni, skloniti sa vatre, pa dodavati malo po malo brašna. Umesiti lepo glatko testo, koje se ne lepi za ruke.
Testo podeliti na 8-9 delova, pa svaki deo tanko rasklagijati. Na rastanjenu koricu, staviti obruč od okruglog kalupa na rasklapanje, prečnika 20 cm i nožem opseći koricu, oko obruča. Testo prebaciti na prevrnuti pleh, obložen papirom za pečenje i peći na 200*C, oko desetak minuta.
Testo možete podeliti i na 4 dela, tada ćete dobiti veću površinu rastanjenog testa i moći ćete odjednom izrezati dve okrugle korice. Takođe, testo možete rastanjiti oklagijom, direktno na papir za pečenje, opkrojiti korice, odstraniti višak testa, a papir, sa dve okrugle korice, prebaciti na obrnuti pleh i peći.
Ostatak testa od svake korice premesiti, rastanjti oklagijom i toga ćete dobiti još dve okrugle korice. Trebalo bi da dobijete ukupno 10 tankih korica.
Kada su sve korice ispečene, ostavite ih da se malo ohlade, dok spremite fil.