Umutiti penasto mast i šećer. Dodati ostale sastojke, pa umesiti lepo glatko testo.
Testo podeliti na 3 jednaka dela. Svaki deo rastanjiti što tanje, na papiru za pečenje. Ovako rastanjenu koru, prebaciti sa sve papirom na obrnuti pleh i peći.
Ispečene kore ostaviti da se malo ohlade, taman toliko, koliko vam treba da završite fil.
U umućen puter dodavati ohlađenu cicvaru i dobro izmiksati fil. Ukoliko volite slađi kolač, možete puter umutiti sa 50-100 gr šećera u prahu, ali ne zaboravite da su korice medene i slatke, tako da mislim da bi to bilo previše šećera.
Filovati pitu između korica. Odozgo možete razliti glazuru od čokolade ili samo posuti prah šećerom. Ja sam ostavila malo fila, kojim sam, u tankom sloju premazala poslednju, treću koricu i posula mlevenom plazmom.
Pitu pokriti alu-folijom i ostaviti da odstoji, najbolje preko noći.
Sutradan iseći na kockice ili štangle i poslužiti.