Keks staviti u kesu od zamrzivača, pa ga oklagijom izmrviti na krupnije komade. Ja sam koristila običan puter keks.
Od velikog pakovanja Rafaelo kuglica (230gr), odvojiti 4 kuglice za ukrašavanje, a ostale samleti u secku.
Slatku pavlaku čvrsto umutiti.
Posebno umutiti maskarpone, filadelfiju, vanilin šećer i šećer u prahu. Dodati umućenu slatku pavlaku, kokos i samlevene rafaelo kugle, pa sve dobro umutiti mikserom. Fil je spreman.
Ovo je mera za 4 čaše ili neke manje ukrasne tegle. Dakle, na dno čaše staviti izmrvljen keks.
Preko keksa, staviti malo fila i kašičicom poravnati.
Preko fila posuti iseckanu belu čokoladu.
Zatim ide još jedan red fila i takođe poravnati.
Na kraju posuti kokosom i belom čokoladom, pa ukrasiti jednom rafaelo kuglicom.