Testo uviti u providnu foliju i ostaviti u frižider 30 minuta.
Kada se testo ohladilo, rastanjiti ga tanko, modlom vaditi keks i ređati u pleh obložen papirom za pečenje.
Peći na 190*C oko deset minuta.
Pustiti keks da se ohladi pa karamelom od kondenzovanog mleka, spajati po dva keksa.
U slučaju da ne možete da nađete ovaj karamel od kondenzovanog mleka, testo možete zamesiti i običnim karamel-prelivom, koji možete naći u svakoj prodavnici, a kekse možete spajati džemom ili nutelom, eurokremom..itd.
Napomene
Kako krene hladno vreme, tako počne sezona keksa, pogotovo kako se bliže novogodišnji i bižićni praznici. Evo još jednog recepta za veoma lep i neobičan keks sa karamelom, a potrebno je izdvojiti samo malo vremena i kućom će već početi da se širi neodoljivi miris keksa koji se peče.Poslovica za danas:-" Glava je najmudrija kad je hladna."-