U mlako mleko dodati šećer i kvasac i ostaviti desetak minuta da se kvasac aktivira.
Zatim, dodati ulje, brašno i so i smesu dobro izmešati, da nema grudvica.
Kore za pitu odvojiti u tri grupe po 5 kora.
Uzeti prvih pet kora. Staviti jednu koru na radnu površinu, premazati celu sa 4-5 kašika fila, pa preko nje staviti drugu koru i takođe premazati filom. Postupak ponoviti sa svih pet kora. Poslednju koru takođe premazati filom.
Na premazane kore, uz samu ivicu staviti izgnježden sir, pa uviti u rolat. Ja sam ovaj put pravila sa sirom i trebalo mi je otprilike oko 300gr sira. Inače, za ovu pitu možete koristiti fil po vašoj želji:...kačkavalj, šunku, fetu, domaći sir...itd.
Postupak ponoviti sa ostale dve grupe kora, tako da dobijete tri rolata. Kada su sva tri rolata uvijena, pokriti ih krpom i ostaviti sat vremena da odstoje.
Posle sat vremena, rolate iseći u cik-cak, pa trougliće ređati u pleh.
Umutiti jedno celo jaje, premazati trougliće i posuti susamom.
Peći na 200*C oko 20-25 minuta. Poslužiti dok su tople.