Umutiti pavlaku sa šećerom. Dodati ulje i mleko, pa još malo mešati, dok se šećer ne istopi.
Zatim dodati sve ostale sastojke, dobro sve promešati i izručiti u podmazan pleh, dimenzija 36 x 29 cm, (pleh od rerne).
Koru peći na 200*C oko 15-20 minuta. Proveriti čačkalicom da li je pečena.
Pečenu koru pustiti da se malo prohladi, pa preliti isceđenim sokom, od one dve pomoranže, kojima je izrendana korica.
Pre nego što skuvate puding, proverite od koliko grama je kesica. Puding koji sam ja koristila je od 37gr, a ukoliko je kesica veća, odvojite višak praška za puding, u suprotnom će vam fil biti pregust.
Dakle, puding skuvati na uobičajen način. Kada je puding skuvan, skloniti sa ringle, pa dodati obe vrste čokolade, izlomljene na kockice. Sve zajedno mešati varjačom, dok se čokolada ne istopi i ne sjedini sa pudingom.
Vruć fil odmah preliti preko kore i lepo ga poravnati.
Ostaviti da se ohladi, pa ubaciti u frižider da se potpuno stegne i rashladi.
Odozgo narendati čokoladu na sitno, ili posuti nečim drugim, iseći na kocke i poslužiti.