Umutiti penasto jaja sa šećerom. Dodati mleko i ulje pa još jednom izmiksati na manjoj brzini.
Posebno izmešati brašno, kakao i prašak za pecivo, pa dodati u umućenu smesu. Još jednom sve izmiksati, da se sastojci sjedine.
Pleh dimenzija 20 x 30 cm podmazati ili obložiti papirom za pečenje. Ja sam koristila četvrtasti pleh, na rasklapanje.
U pleh izručiti umućenu smesu i staviti u rernu, zagrejanu na 180*C, samo na 5-6 minuta, da se uhvati skroz tanka korica po testu.
Izvaditi pleh iz rerne, pa kašikom uzimati ohlađen puding i stavljati preko testa. Kašikom, slobodno, probušiti malo koricu koja se uhvatila, tako da puding malo upadne u testo.
Poređati celu količinu skuvanog pudinga, bez bojazni da će biti previše.
Kolač vratiti u rernu i peći oko 30 minuta na 180*C.
Posebno umutiti kiselu pavlaku sa šećerom u prahu. Kada je kolač skoro pečen, ponovo ga izvaditi iz rerne, premazati smesom od pavlake i šećera i vratiti još desetak minuta u rernu.
Ispečeni kolač ostaviti da se ohladi, seći na kocke i poslužiti.
-