Dobro umutiti jaja sa šećerom. Zatim dodati brašno i prašak za pecivo i polako varjačom izmešati da se dobije lepa, glatka smesa.
Na kraju ubaciti suvo, seckano voće, po vašem izboru, pa još jednom promešati da se sve lepo izjednači.
Izručiti u kalup za kuglof ili neki drugi, a opet po vašem izboru.
Kolač peći na 180*C oko pola sata. Proverite čačkalicom, da li je kolač ispečen.
Pokriti malo krpom da se prohladi, pa izručiti iz kalupa na tacnu.
Ukrasiti po želji.
Napomene
Evo još jednog recepta za Komisbrot. Malo je jednostavniji od prethodnog ali mu je ukus podjednako dobar. Potrebno je veoma malo vremena i sastojaka, da se ovaj kolač napravi. Može dugo da stoji, i čini mi se da što duže stoji to je sve lepši i ukusniji, a još ako ga poslužite uz kaficu, nema greške.Poslovica za danas:-" Najbitnija stvar koju možete načiniti je greška-ne možete ništa naučiti iz savršenstva."-