Crni luk iseckati na kockice i staviti da se dinsta.
Junetinu oprati, iseckati na kocke željene veličine i staviti u lonac sa lukom.
Šargarepu očistiti i iseckati na kolutove, a papriku i paradajz iseći na kockice pa sve zajedno ubaciti u lonac.
Sada dodati čašu vode, poklopiti i pustiti na tihoj vatri da se krčka oko dva sata. Povremeno dodavati vodu, da ne zagori.
Na kraju pustiti da skoro sva voda ispari, pa u gulaš dodati teglicu Arabiata sosa, poklopiti i krčkati još 15-20 minuta i gulaš je gotov.
Možete ga poslužiti uz kuvani krompir, pire krompir ili nešto po vašem izboru.
Napomene
E skoro nisam jela lepši gulaš, kao skoro kad sam bila u gostima kod moje Jele. Naravno da sam odmah tražila recept i napravila ga čim sam se vratila kući. I eto ga, divno izgleda a još je ukusniji. Od sveg srca preporučujem da ga probate, ali obavezno.Poslovica za danas:-" Bogata je teško darovati, sita gosta još teže častiti."-