Zatim dodati ostale satojke i dobro umutiti u glatku smesu.
Smesu izručiti u podmazan pleh, dimenzija 20 x 30 cm.
Preko smese rasporediti višnje i peći na 180*C oko pola sata.
Ukoliko više volite da višnje ostanu na vrhu kolača, zapecite kolač bez višanja, jedno 5-6 minuta da se uhvati korica po vrhu, onda izvadite iz rerne, poređajte višnje i vratite u rernu da se ispeče do kraja.
Ohlađen kolač iseći na kocke, posuti prah šećerom i poslužiti.
Napomene
Kolač možete praviti sa raznim vrstama voća, a takođe i sa svežim, smrznutim ili voćem iz kompota. Ja sam ovaj put koristila višnje iz kompota ali mislim da nema neke razlike. Kolač je svakako ukusan, a i sutradan ostaje sočan i mekan kao i prvi dan. Glavnu ulogu u tome igra kiselo mleko koje se dodaje u testo. Poslovica za danas:-" Rana od jezika je dublja od rane koplja."-