Umutiti žicom ili mikserom gore navedene sastojke.
Polovinu smese izručiti u pleh dimenzija 20 x 30 cm i peći desetak minuta, samo koliko da se uhvati gornja korica.
Izvaditi iz rerne, premazati sa 3-4 kašike džema po izboru pa preko džema izručiti drugu polovinu smese.
Vratiti u rernu i ispeći do kraja.
ULje i čokoladu istopiti u šerpici i ovom glazurom preliti ispečen kolač.
Ohlađen kolač iseći na štangle ili kocke i poslužiti.
Napomene
Eto još jednog recepta za medeno srce. Mislim da je ovo omiljena poslastica dece ali i odraslih. Ipak najviše ih vole domaćice, jer se pravi lako i brzo a od sastojaka koje u svako doba imate u kuhinji. Požurite u kuhinju da ispečete ovaj kolač i da vam kuća zamiriše na kolače.Poslovica za danas:-" Ljubav je kao suza: rađa se u očima a pada na srce."-