Umutiti jaja, dodati meso, ulje, kiselu vodu, iseckan beli luk i začine i dobro izmešati.
Na kraju dodati prašak za pecivo i brašno i ponovo izmešati.
Smesa ne treba da bude pregusta. Najbolje bi bilo da se smesa sastavi sat dva pre i ostavi u frižider da se ukusi sjedine.
U tiganju zagrejati ulje. Kašikom vaditi uštipke od mesa, stavljati na ulje i pržiti sa obe strane dok ne porumene.
Poslužiti uz pire krompir, pomfrit ili nešto drugo po vašem izboru.
Napomene
Idealno rešenje za jedan brz i lep ručak. Kada ne znate šta ćete za ručak, evo jednog dobrog predloga. Ovako spremljene faširane šnicle su odlične... ukusne, mekane, sočne a poslužene uz prilog i salatu po želji, trpeza će biti bogata.Poslovica za danas:-" Istina rečena s' lošom namerom gora je od svake laži."-