Mleko staviti u jednu širu šerpu da provri.
Belanca umutiti da se dobije čvrst sneg.
Kada mleko provri, ubacivati kašiko po kašiku snega od belanaca. Ubaciti samo 3-4 kašike jer belanca rastu kako se kuvaju. Kuvati belanca nekoliko sekundi na jednoj strani pa kad narastu, rešetkastom kašikom ih okrenuti na drugu stranu i nek se kuvaju jos nekoliko sekundi.
Tako skuvana belanca, vaditi rešetkastom kašikom i stavljati u jednu veliku činiju.
Kada su sva belanca potrošena pripremiti žuti krem.
Umutiti žumanca i brašno. U mleko, u kom su se kuvala belanca, dodati šećer pa izručiti umućena žumanca. Skuvati krem uz neprestano mešanje. Krem će biti malo tečniji ali tako i treba, kad se ohladi malo će se stegnuti ali i hladan ne treba da bude previše gust, kao puding, već mora biti malo žiđi. Šećer možete dozirati po vašem ukusu.
Na dnu činije sa belancima ocediće se višak mleka od belanaca pa je potrebno taj višak prosuti. Možete ga prosuti u krem a rešetkastom kašikom pridržavajte belanca da vam ne pobegnu iz činije.
Skuvan krem odmah preliti preko belanaca i ostaviti da se ohladi. Šnenokle služiti hladne.