Umutiti žumanca sa šećerom. Dodati otopljen puter i čokoladu, umutiti pa dodati brašno i prašak za pecivo pa opet mutiti. Na kraju dodati umućen sneg od belanaca i polako varjačom sve izmešati.
Smesu izručiti u podmazan kalup na rasklapanje i peći na 180*C oko 20 minuta.
Dok se kora peče spremiti fil. U šerpicu sipati pavlaku i staviti na ringlu da se greje. Dodati šećer i čokoladu i sve vreme mešati dok ne provri.
Pečenu koru izbockati na nekoliko mesta viljuškom i preliti vruć fil. Fil je redak ali ne brinite, stegnuće se.
Ostaviti da se ohladi na sobnoj temperaturi pa staviti u frižider da se fil stegne.
Kada se fil stegao rasklopiti kalup i kolač prebaciti na tacnu za torte, iseći i poslužiti uz šlag.
Napomene
Ime ovog kolača mu u potpunosti odgovara, ovo je pravo čudo koje jednostavno morate probati. Čista fantazija.Poslovica za danas:-" U bačvi vina skrivena su mnoga čuda."