Umutiti penasto jaja sa šećerom. Dodati zatim sve ostale sastojke i sve dobro izmiksati.
Smesu izručiti u podmazan pleh, dimenzija 20 x 30 cm i ispeći koru na 180*C, oko pola sata.
Ostaviti biskvit 10-15 minuta da se malo prohladi, a za to vreme napraviti glazuru za prelivanje kolača.
U šerpicu sipati slatku pavlaku i zagrejati do vrenja. Skinuti sa ringle, dodati obe vrste čokolade i mešati, da se čokolade istope i da se smesa ujednači.
Kada se biskvit malo prohladio, drškom od varjače napraviti rupe na kori, u razmaku od oko 3-4 cm. Sada u svaku rupu sipati glazuru, dase rupa napuni.
Kada su sve rupe napunjene, preko kolača preliti ostatak glazure i ostaviti kolač da se potpuno ohladi. Ohlađen kolač staviti u frižider najmanje 3-4 sata, a najbolje preko noći.
Sutradan iseći kolač na kocke, tako da nožem sečete po sredini svake rupe, kako bi se videla čokolada, kojom ste napunili rupu.
Kolač je čista fantazija sam po sebi, ali ako volite, možete ga ukrasiti šlagom ili nečim drugim.