Izmešati žicom jogurt i šećer, da se šećer malo istopi. Dodati, zatim, sve ostale sastojke i još jednom izmešati, da se sastojci sjedine.
Smesu izručiti u podmazan pleh, dimenzija 20 x 30 cm. Koru peći na 180*C oko 20 minuta.
Dok se kora peče, skuvati preliv od vode, šećera i vanile. Dovoljno je da preliv samo provri i odmah skinuti sa ringle, pa ostaviti da se malo prohladi.
Ispečenu koru preliti prelivom i ostaviti da kora upije.
Od ukupne količine mleka, odvojiti malo, pa dodati šećer, puding i gustin, a ostatak mleka staviti da provri. Kada provri, dodati umućenu smesu i skuvati puding do kraja.
U vruć puding odmah dodati belu čokoladu i kokos, sve dobro izmešati i odmah izručiti preko kore, pa sve lepo poravnati. Preko fila posuti obilato kokosom i ostaviti kolač da se ohladi.
Ohlađen kolač iseći na kocke ili štangle i poslužiti.