Mutiti jaja sa šećerom, dok ne pobele. Dodati sve ostale sastojke i dobro izmešati da se sastojci sjedine.
Smesu izručiti u podmazan pleh, dimenzija 20 x 30 cm i peći oko 25 minuta na 200*C.
U šerpicu sipati mleko, dodati šećer, čokoladu i margarin, i staviti na ringlu da provri. Kada je smesa provrela, preliti ispečen i vruć kolač. Odozgo posuti šakom mlevenih oraha.
Kolač ostaviti da se ohladi i upije preliv. Ohlađen kolač iseći i poslužiti sam, sa šlagom ili kuglom sladoleda.
Napomene
Evo još jednog recepta, koji zaslužuje svu vašu pažnju. Napravi se izuzetno brzo, nije skup, a ukus čista desetka. Pogodan je i za hladne zimske dane, ali i za letnju vrelinu uz, kao što rekoh, kuglu sladoleda od vanile recimo.Poslovica za danas:-"Tajna uspeha u životu nije da čovek radi ono što voli, već da voli ono što radi."-