Spremiti okruglu tepsiju, prečnika 30 cm, i podmazati je malo uljem.
Izmešati ulje, vodu, so, brašno i prašak za pecivo.
Izgnježditi sir i izmešati sa pavlakom.
U tepsiju staviti dve kore, tako da polovina jedne kore pokrije jednu polovinu tepsije, a polovina druge kore, pokrije drugu polovinu tepsije. Druge polovine od obe kore, treba da ostanu van tepsije.
Kore premazati smesom od ulja i vode. Zatim, uzeti 3-4 kore, blago zgužvati i složiti u tepsiju, da pokriju površinu. Preko zgužvanih kora premazati smesu, pa rasporediti polovinu fila od sira.
Preko ponovo složiti 3-4 zgužvane kore, takođe premazati smesom, rasporediti fil od sira i pokriti opet sa 3-4 zgužvane kore.
Premazati smesom, pa krajevima kora, koje vire van tepsije, pokriti burek. Na kraju, sve pokriti jednom celom korom, koju smo na početku odvojili. Ostatak smese sipati preko kore i razmazati.
Burek peći na 180*C oko pola sata, dok ne porumeni.
Ispečen burek prevrnuti na dasku, ostaviti desetak minuta da se prohladi, pa iseći i poslužiti.