Krempitu slagati u pravougaonu vatrostalnu činiju ili neki manji pleh, dimenzija oko 18 x 26 cm.
Na dno složiti jedan red keksa. Keks nije potrebno prethodno umakati u mleko.
Skuvati puding na uobičajen način, pa u vruć puding dodati margarin i dobro izmešati, da se margarin istopi. Vruć puding preliti preko složenog keksa i lepo poravnati.
Preko pudinga složiti još jedan red keksa i ostaviti da se krempita ohladi i stegne.
Na kraju umutiti šlag ili slatku pavlaku, pa premazati krempitu i ukrasiti po želji.
Napomene
Skoro nisam napravila brži kolač od ovoga, a o ukusu neću ni da pričam. Dobijem veću količinu pudinga, raznih ukusa, i ajde da ga iskoristim. Izaberem puding od bele čokolade, nisam ni znala da ima taj ukus, pa rekoh, da probam...pun pogodak. Kaže muž, ni manje muke ni lepšeg kolača😂Poslovica za danas:-"Blago mudroj glavi i vrednoj ruci."-