Umutiti penasto jaja sa šećerom. Dodati ostale sastojke i sve dobro umutiti.
Smesu izručiti u pleh dimenzija 20x30 cm i peći na 180*C oko 25 minuta.
Pečenu koru ostaviti da se ohladi.
Sipati mleko u šerpicu, dodati ostale sastojke i mešati dok se sastojci ne istope i smesa ujednači, ali paziti da ne provri. Ostaviti 15-20 minuta, da se fil malo prohladi.
Ohlađenu koru iseći na kocke, željene veličine. Svaku kocku umočiti u fil, pa uvaljati u kokos.
Napomene
Nešto su ove godine čupavci posebno aktuelni i moderni. Najčešće ih pravimo klasične, ali nije loše ponekad eksperimentisati i kombinovati. Pa kada smo već kod toga, evo još jedne novine, a to su ovi beli, nežni i zavodljivi čupavci.Poslovica za danas:-" Nauči plačući, pa uživaj pevajući."-