Skuvati puding sa šećerom i mlekom, na uobičajen način. U skuvan i vruć puding, dodati odmah belu čokoladu, izmešati da se čokolada istopi, pokriti providnom folijom i ostaviti da se puding potpuno ohladi.
Posebno umutiti puter sa šećerom u prahu, dodati ohlađen puding i sve dobro izmiksati, da se dobije kremast fil.
U drugoj posudi, posebno umutiti šlag sa kiselom vodom.
Na plato staviti jednu koricu za rozen tortu, premazati malo debljim slojem fila od jagoda. Preko fila staviti drugu koricu, polako rukama pritisnuti, da korica lepo legne preko fila, pa premazati umućenim šlagom, takođe u malo debljem sloju. Nastaviti sa filovanjem, naizmenično roze pa beli fil, dok se korice ne potroše. Debljina oba fila na koricama je otprilike 5-6mm.
Poslednju koru ne premazivati, već staviti drugi plato preko nje i sasvim malo opteretiti. Dovoljno je da stoji pola sata, samo da se korice i filovi lepo spoje. Celu tortu premazati ostatkom šlaga i preko narendati belu čokoladu. Ostaviti u frižider, najbolje preko noći.
Sutradan iseći i poslužiti.