Umutiti jaja, dodati sve ostale sastojke i još jednom sve dobro izmešati. Fil je gotov.
Pleh dimenzija 20 x 30 cm, obložiti papirom za pečenje. Presaviti jednu koru i staviti na dno pleha ravno.
Na radni deo staviti dve kore jednu preko druge. Sada uzeti tri kore, pa svaku ponaosob malo zgužvati, potopiti u fil, da se potpuno natopi, blago je ocediti i složiti, jednu do druge, uz donji kraj kore. Sa strane, kore malo preklopiti, pa uviti kore kao i svaku pitu.
Ovako savijenu pitu staviti u pleh.
Isto uraditi sa ostalim korama. Ja sam dobila ukupno 4 pruta.
U ostatak fila, dodati malo ulja i kisele vode, preliti preko složene pite u plehu.
Pitu peći oko 40 minuta na 200*C.
Pečenu pitu pokriti krpom i ostaviti desetak minuta. Zatim iseći i poslužiti.
Napomene
Eeee ovo je recept za jednu veoma neobičnu gibanicu. Što se tiče samog recepta, on je manje-više isti, ali što se tiče tehnike slaganja gibanice gužvare, e tu je caka. Reče meni moja drugarica Gina, probaj na ovaj način, videćeš koja je razlika. Probala i uverila se. Ljudi moji, ne možete da verujete koliko je bila dobra, moj muž pričao dva dana o gibanici😂Obavezno, ali obavezno probajte.Poslovica za danas:-"Za vladanje sobom, koristi svoju glavu. Za obraćanje drugima, koristi svoje srce."-