Umutiti jaja sa šećerom. Dodati jednu šolju mleka, odvojenu od dva litra.
Dodati odmah vanilin šećer, griz, prašak za pecivo i mleveni plazma keks. Sve dobro izmešati i sipati u podmazan pleh, dimenzija 20 x 30 cm.
Peći na 200*C oko 15 minuta. Proverite čačkalicom, da li je koh pečen.
Vruć koh preliti ostatkom od dva litra mleka i ostaviti da se ohladi i da kolač upije mleko.
Napomene
Mislim da nema osobe koja ne voli koh, pogotovo u vrele letnje dane. E, ali ukoliko ste ljubitelj plazma keksa, onda je užitak još veći, jer je koh sa plazma keksom, fantastična poslastica. A da ne pominjem to, da se veoma brzo i lako napravi. Doduše, brzo se i pojede.Poslovica za danas:-" U životu je najvažnije imati dobru vezu između mozga i jezika."-