Šnicle oprati, istući malo tučkom za meso i posoliti.
Ispržiti šnicle na malo ulja, sa obe strane, da porumene. Pržene šnicle izvaditi na tanjir i ostaviti sa strane.
U šerpicu sipati 300 ml vode, staviti da provri, pa dodati pola kocke juneće supe i mešati da se kocka istopi.
U dublji tiganj ili šerpu, staviti puter i pustiti da se otopi. Dodati brašno, malo propržiti i odmah sipati skuvanu supu.
Dodati odmah i pavlaku za kuvanje, jednu kašiku pradajz sosa, pa na tihoj vatri, uz mešanje, pustiti da provri.
Zatim dodavati po malo vode, dok se ne dobije željena gustina sosa, otprilike 100 ml. Na kraju posoliti i pobiberiti.
U gotov sos staviti ispržene šnicle i pustiti par minuta da krčkaju na tihoj vatri.
Šnicle u krem sosu, poslužiti uz skuvanu testeninu po želji.
Napomene
Ovo je tako dobar i ukusan ručak, da ne možete ni da zamislite. A što je najbolja stvar, spremi se za malo više od pola sata. Pa šta ćete bolje?Poslovica za danas:-" Bez pastira, ovce neće postati stado."-