Šnicle izlupati i posoliti.
Svaku šniclu uvaljati u brašno i propržiti sa obe strane da porumene. Pržene šnicle ređati u vatrostalnu činiju ili pekač i ostaviti sa strane.
Prokuvati litar vode, dodati kocku za supu, promešati i ostaviti sa strane.
Crni luk iseckati i ubaciti u ulje, u kom su se pržile šnicle. Kratko prodinstati, pa ubaciti iseckan beli luk. Čim beli luk pusti miris, dodati 2-3 kašike brašna, promešati, kratko propržiti, pa odmah naliti supom.
Sve dobro izmešati da se sjedini i pustiti da provri. Ako je sos pregust, dodajte malo vode. Ovom smesom preliti šnicle i blago promešati. Probati sos, u slučaju da treba još malo da se posoli, zatim poklopiti i ubaciti u zagrejanu rernu na sat vremena.
Ako volite više sosa, povećajte količinu brašna i supe, odnocno vode. Ako je meso mlado, dovoljno će biti i 45 minuta u rerni.
Poslužite uz makarone, špagete, rižu ili pire krompir.