Posebno umutiti 200ml mleka sa šećerom i pudingom, da nema grudvica.
Kada mleko provri, sipati umućen puding i skuvati do kraja. U vruć puding, odmah dodati belu čokoladu milku i mešati dok se čokolada ne istopi i sjedini sa pudingom. Pokriti providnom folijom i ostaviti da se ohladi.
Posebno umutiti puter sa šećerom u prahu, pa u to dodavati kašiku po kašiku ohlađenog fila, sve vreme muteći mikserom.
Umutiti šlag sa mlekom ili vodom, svejedno je.
Tortu filovati sledećim redom: Koricu premazati filom od pudinga, preko fila namazati tanak sloj šlaga, pa pokriti drugom koricom. Postupak ponavljati dok se sve korice ne potroše. Tortu preko premazati šlagom.
Potrebno je da torta odstoji u frižideru bar jednu celu noć, a najbolje je da je napravite dan ili dva ranije.
Napomene
Ovo je omiljena torta mog supruga, tako da je nezaobilazni deo trpeze za slavu i preslavu. Ako nište drugo, bar se brzo i lako napravi?Poslovica za danas:-" Ako volite život, život će vam uzvratiti ljubav."-