Sipati šećer u šerpu, staviti na ringlu i na umerenoj temperaturi topiti šećer dok se ne karamelizuje.
Od litar mleka, odvojiti 100 ml pa u njega razmutiti prašak za puding.
Ostatak mleka polako naliti u karamelizovan šečer i pustiti da provri. Kada se šećer istopio u mleku, dodati razmućen puding i skuvati ga. Kada je puding skuvan, ubaciti puter i izmešati da se puter istopi. Fil je gotov.
Otvoriti oblande, pa svi pet listova poređati po stolu. Sada svaki list nafilovati vrućim, tek skuvanim filom. Ovako nafilovani listovi oblande će brzo odmeknuti i lako će se savijati u rolat.
Sada, na kraj oblande, po dužini, staviti jednu traku, sastavljenu od žute i crne kore
Traku premazati tankim slojem džema, pa na nju staviti drugu traku, ali tako da crni deo trake legne na žuti, a žuti deo legne na crni.
Sada polako oblandu uvijati u rolat, pa tako uvijenu oblandu staviti u pleh. Isto uraditi sa ostala četiri lista oblande.
Kada se rolati ohlade, uviti ih u foliju i ostaviti na hladno. Po potrebi seći na šnite i služiti.