Sastaviti ulje, vodu, so i prašak za pecivo. Izmešati da se sastojci sjedine.
Podmazati okruglu tepsiju, dimenzija 24 - 26 cm.
Na dno tepsije staviti dve kore, tako što će jedna kora da pokrije polovinu dna tepsije, a druga drugu. Krajevi kora treba da budu van tepsije.
Ostatak kora podeliti na dva jednaka broja.
Sada na dno tepsije staviti jednu koru, malo je nagužvati, sipati dve kašike smese i premazati koru. Isto uraditi sa ostatkom polovine kora.
Krišku sira izmrviti preko polovine kora u tepsiji.
Postupak ponoviti i sa drugom polovinom kora. Važno je da se svaka kora premaže sa dve kašike smese.
Ostaviti jednu koru za kraj, pa pre nego što se stavi ova poslednja kora, krajevima koji vire, preklopiti burek i na kraju staviti poslednju koru pa krajeve lepo zavući ispod bureka.
Premazati ostatkom smese i peći na 200*C oko pola sata.