Umutiti penasto jaja sa šećerom i vanilom. Dodati ostale sastojke, i još jednom sve dobro izmiksati. Smesu sipati u pleh dimenzija 20 x 30 cm ili malo manji i peći na 180*C oko 15 minuta. Ostaviti koru da se malo prohladi pa preliti čokoladnim mlekom.
Fil:
Skuvati puding sa mlekom i šećerom, na uobičajen način. U skuvan i vruć puding dodati belu čokoladu i kokos, pa sve dobro izmešati, da se čokolada istopi. Ostaviti fil da se potpuno ohladi. Posebno umutiti slatku pavlaku, dodati u ohlađen fil i sve lepo izmešati. Fil sipati preko kore i ravnomerno premazati.
Zagrejati slatku pavlaku, dodati čokoladu i izmešati da se čokolada istopi. Ovom glazurom preliti kolač i ostaviti u frižider da se kolač potpuno ohladi i glazura stegne.
Ohlađen kolač ukrasiti po želji, iseći na kocke i poslužiti.
Napomene
Ako volite kokos, ovo je pravi kolač za vas. Još ako se potpuno ohladi u frižideru, odlično ide uz ove vrele letnje dane.Poslovica za danas:-"Dobar je čovek onaj koji prašta, a mogao bi da kazni."