U činiju sipati tečne sastojke i umutiti da se smesa ujednači i šećer istopi. Dodati zatim ostale sastojke i sve dobro umutiti, da nema grudvica od brašna i kakao praha.
Smesu sipati u pleh dimenzija 20 x 30 cm i ispeći biskvit na 180*C.
Za to vreme u šerpicu staviti sve sastojke za preliv, staviti na ringlu da se zagreje i sastojci istope i sjedine.
Ispečenu koru odmah izbockati viljuškom, bogato premazati džemom od kajsija i preliti toplim prelivom od čokolade. Ostaviti kolač da se ohladi, pa iseći na kocke i poslužiti.
Možete ga dodatno ukrasiti nekim nugat kremom ili nečim drugim po vašoj želji.
Napomene
Jedan božanstven kolač, koji se spremi za desetak minuta. Ukus je fantastičan, sočan, kremast i na oko prelep. Oduševiće svakog ko ga proba, a sastojci su minimalni i skoro uvek ih imate u svojoj kuhinji.Poslovica za danas:-"Nikada nemoj da staviš sebe u vatru, zbog ljudi koji će sedeti i gledati kako goriš."-