Umutiti žicom gore navedene sastojke. Smesu izručiti u podmazan pleh, dimenzija 20 x 30 cm. Koru peći na 200* oko 15-20 minuta. Proveriti čačkalicom da li je kora ispečena.
Dok se kora peče, iscediti sok od dve pomorandže i vruću koru odmah preliti sokom, pa ostaviti da se hladi.
U šerpicu staviti mleko da provri. Posebno umutiti puding i šećer sa vodom, pa sipati u provrelo mleko i skuvati puding. U vruć puding dodati čokoladu, mešati da se potpuno istopi i sjedini sa filom, pa tako vruć fil odmah sipati preko kore, poravnati i ostaviti da se kolač potpuno ohladi.
Kolač odozgo možete ukrasiti glazurom od čoklade, šlagom ili samo narendati čokoladu preko ohlađenog fila.
Iseći na kocke i poslužiti.
Napomena: ono što bih ja promenila kod ovog kolača je količina smese za koricu, tačnije, stavila bih duplu meru sastojaka i koristila malo veći pleh, recimo 25 x 35 cm otprilike. Što se fila tiče, možda bih umesto kombinacije vode i mleka, koristila samo mleko i povećala količinu za 100 ml, znači umesto 800 ml tečnosti, stavila bih 900 ml mleka.
Napomene
Kolač je ukusan i sočan, da nema dalje. Pravila sam ga na više načina i nekoliko različitih recepata, i savršenog je ukusa. Ostalo sam napisala gore u napomeni, ali sasvim sigurno je vredan svake pažnje.Poslovica za danas:-"Na mladima svet ostaje."-