Umutiti puter sa šećerom, dodati pavlaku i plazmu pa sve zajedno umutiti.
Posebno umutiti šlag sa mlekom. Postepeno dodajite mleko i mutite, vodite računa da šlag ne bude suviše redak. Ako nije potrebno, nemojte upotrebiti svo mleko.
Stavite prvu koru na tacnu za torte pa nafilovati filom, preko fila premazati tanak sloj šlaga. Preko staviti drugu koru pa ponoviti postupak i sa trećom i četvrtom korom.
Ako vam ostane fila, premažite preko poslednje korice a celu tortu premažite šlagom.
Kore nemojte natapati čokoladnim mlekom jer su kopovne. Tortu kad nafilujete ostavite da prenoći i sutradan će biti mekana i sočna taman koliko treba.
Napomene
Evo jedne jako ukusne i sočne torte a napravi se za tili-čas. Za ovu tortu možete i sami da ispečete kore ali zaista nema potrebe da se mučite jer su ove gotove kore extra a za domaćice-početnice idealna prilika da se dokažu.Poslovica za danas:-" Dok dete ne padne, ne može naučiti da hoda."-