Rolati od tortilja

Rolati od tortilja

Ukupno vreme15 mins
Kategorija: Predjela
Kuhinja: Srpska
Keyword: Rolat, tortilja, krem, sir, šunka, ajvar

Uputstvo

  • Za ovo predjelo, ne treba vam ni sastojci, ni mera, a ni recept.
  • Važno je jedino da kupite tortilje, sve ostalo je relativna stvar.
  • Umutite jedno pakovanje krem sir sa kašikom ajvara, premažite tortilju, preko složite 2-3 koluta šunke i umotajte u rolat.
  • Umutite jedno pakovanje krem sira sa kašikom spanaća (smrznutog ili svežeg pa obarenog), premažite tortilju, preko složite 2-3 koluta šunke i umotajte u rolat.
  • Tortilje sa slike su, na ova dva načina nafilovane, a vi pustite mašti na volju i napravite svoje tortilje, sa ukusom koji vama odgovara. Možete da složite 3-4 liske zelene salate, premažete ruskom salatom i uvijete u rolat. Možete da iskoristite urnebes salatu takođe.
  • Važno je jedino da, kada tortilje umotate u rolat, uvijte ih odmah u foliju, složite na neki plato i odložite u frižider da odstoje. Pre služenja isecite na debljinu jednog prsta i složite na tanjir.

Napomene

Obožavam ove recepte što štede vaše vreme, a ujedno ukusne, lepe na oko, i od sastojaka koji se nađu u kuhinji. I nema sumnje da će prilično ulepšati vaš tanjir sa predjelom, bilo da ih poslužite same ili uz nešto drugo.
Poslovica za danas:
-“ Izgubljeno zlato može se naći, izgubljeno vreme nikad.“-
Lajkujte nas:
Ovaj unos je objavljen pod Predjela. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recipe Rating
The maximum upload file size: 4 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here