Lisnato testo, ukoliko nije već rastanjeno, učiniti to oklagijom i rastanjiti na dimenzije 30 x 40 cm, ili za nijansu manje dimenzije. To je otprilike, veliki pleh od rerne. Treba da dobijete 4 kore istih dimenzija. Malo ih izbockajte viljuškom, pre pečenja.
Kore ispeći na uobičajen način i ostaviti da se malo ohlade.
Od dva ipo litra mleka, odvojiti malo sa strane a ostatak staviti na ringlu da provri.
Za to vreme odvojiti žumanca od belanaca. Od izmerene količine šećera, odvojiti 10 kašika za belanca. Ostatak umutiti sa žumancima, dodati odvojeno mleko, brašno i gustin i još jednom sve dobro izmiksati da nema grudvica. Umućenu smesu sipati u provrelo mleko i skuvati krem.
Posebno umutiti belanca, dodati šećer i miksati dok se ne dobije čvrst šam od belanaca.
U umućena belanca, dodavati malo po malo skuvan, vruć fil, sve vreme miksajući. Na kraju dodati vanilin šećer, još jednom kratko izmiksati i fil je gotov.
U pleh ređati naizmenično kora, fil, kora, fil..i tako do kraja. Poslednju koru iseći na kocke željene veličine, i složiti preko krempite.
Ovako složenu krempitu odložiti u frižider na nekoliko sati, da se dobro ohladi i stegne.
Posuti šećerom u prahu, iseći i poslužti.