Penasto umutiti jaja sa šećerom i brašnom i skuvati na pari. Pri kraju dodati čokoladu za kuvanje i puter pa sve zajedno umutiti dobro mikserom. Ostaviti da se ohladi.
Dok se fil hladi, umutiti sastojke za koru. Po dobro proverenom receptu, prvo umutiti belanca, dodati šećer i opet mutiti, zatim dodati žumanca i umutiti sve zajedno mikserom. Sada dodati brašno, kakao i prašak za pecivo pa varjačom polako izmešati.
Koru izručiti u okrugli pleh prečnika 24 cm i peći. Čačkalicom proveriti kad je kora pečena. Ohlađenu koru preseći na pola, tako da se dobiju dve okrugle kore.
Tortu filovati u kalupu na sledeći način: kora, tanak sloj fila, polovina malina, polovina fila, kora pa opet isti redosled. Ostaviti da prenoći u kalupu. Sutradan izvaditi iz kalupa i staviti glazuru od čokolade.