Go Back

Prženice na drugačiji način

Ukupno vreme30 mins
Kategorija: Doručak
Kuhinja: Srpska
Keyword: Prženice, med, cimet

Sastojci

  • 4-6 kriški starog hleba zavisi od veličine kriški
  • 3 cela jajeta
  • 1/2 šolje mleka
  • ulje za prženje

Ostalo:

    Uputstvo

    • Umutiti jaja sa mlekom i dodati samo prstohvat soli.
    • U tiganj sipati ulje i staviti da se ugreje.
    • Svaku krišku hleba umočiti u jaja sa obe strane i stavljati na vruće ulje . Pržiti sa obe strane.
    • Prženice složiti na tanjir, preliti obilno medom i posuti cimetom.

    Napomene

    Možda ste navikli da za doručak jedete prženice uz jogurt ali i ova kombinacije je takođe dobitna. Probajte i videćete, ma nećete znati koliko vam je dosta.
    Poslovica za danas:
    -" Nema dosta dok ne osta."-