Umutiti penasto žumanca sa šećerom. Dodati ostale sastojke, pa smesu izručiti u pleh dimenzija 24 x 34 cm. Pleh podmazati ili obložiti papirom za pečenje.
Koru ispeći i ostaviti da se malo ohladi.
Skuvati puding u litar mleka, sa 2 kašike šećera. Posebno umutiti belanca sa šećerom u čvrst sneg.
U vruć puding dodati umućena belanca i dobro sve umutiti mikserom.
Ohlađenu koru premazati džemom od kajsija, pa preko izručiti vruć fil i lepo ga poravnati. Ostaviti krempitu da se dobro ohladi.
Umutiti šlag, premazati krempitu i odozgo ukrasiti džemom od kajsija.
Krempitu seći na kocke i poslužiti.
Napomene
Krempite nikad dosta. Skoro sam posetila jedno Etno selo u okolini Valjeva, i uz kaficu se zasladila krempitom, koja me je ni manje ni više oduševila. Baš ovakva, sa korom koja je bila premazana omiljenim džemom od kajsija. Eto reših da je napravim, i da vam je predstavim.Poslovica za danas:-"Ko se na tuđim kolima vozi neće daleko stići."-