Pašteta od tunjevine

Pašteta od tunjevine

Ukupno vreme10 mins
Kategorija: Doručak
Kuhinja: Srpska
Keyword: pašteta, tunjevina, doručak, večera

Sastojci

  • 1 konzerva tunjevine u ulju
  • 1/2 glavice crnog luka
  • 1 kuvano jaje
  • 1 kašia limunovog soka
  • 1 kockica putera ili margarina
  • so i biber

Uputstvo

  • Tunjevinu procediti od ulja i prebaciti u blender ili električni secko. Ulje od tunjevine sačuvati, jer će zatrebati kasnije u toku blendiranja.
  • Sada u secka dodati kuvano jaje, crni luk, limunov sok i puter, pa sve zajedno dobro izblendirati.
  • Na kraju dodati so i biber po ukusu i ako je potrebno, dodati malo ulja od tunjevine i još jednom sve dobro izblendirati.
  • Dobijenu paštetu prebaciti u posudu sa poklopcem i držati u frižideru do upotrebe.

Napomene

Najbolji i najzdraviji proizvodi su upravo oni, koje napravite sami u kućnim uslovima. Tada ste sigurni šta se nalazi u tom proizvodu i možete ga konzumirati bez bojazni od dodatnih aditiva. To se posebno odnosi na ishranu kod dece. A kao što vidite, naprave se veoma lako i brzo, a ukus podesite prema vađim željama, i šta ćete bolje.
Poslovica za danas:
-„Ne trčite za muškarcima, da se ne sudarite sa onima koji od njih beže.“-
Lajkujte nas:
Ovaj unos je objavljen pod Doručak. Zabeležite stalnu vezu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Recipe Rating




The maximum upload file size: 4 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here