Giotto šejk
Sastojci
- 100 gr giotto kuglica oko 30 kuglica
- 200 ml mleka
- 4-5 kugli sladoleda od lešnika
- šlag za ukrašavanje
Uputstvo
- Šejk možete praviti u blenderu ili štapnim mikserom, pa sad, u zavisnosti od toga šta imate kod kuće i šta vam je zgodnije, vi to iskoristite.
- Dakle, u blender staviti gore navedene sastojke, sem šlaga i izblendirati. Ko voli hladnije, može dodati par kockica leda.
- Pripremiti dve duboke čaše, sipati gotov šejk u njih i ukrasiti šlagom i Giotto kuglicama ili lešnikom.
- Poslužiti odmah.
Napomene
Dok nisam probala ovaj Giotto šejk, za mene je na prvom mestu bio plazma šejk, mislim, još uvek je na prvom mestu, ali sada to prvo mesto deli upravo sa ovim šejkom. Predlažem da obavezno probate, divan je i preukusan.
Poslovica za danas:
-“ Najbolje putuje onaj koji zna kada treba da se vrati.“-
Lajkujte nas: