Duplo pohovana piletina
Uputstvo
- Kada pohujete piletinu, moj savet je da je uvek duplo pohujete. Namirnice su kao i za svako pohovanje, brašno, jaja, prezle i ulje. Količina zavisi od toga koliko pilećih šnicli imate.
- Šnicle blago istucajte čekićem za meso, posolite i pospite začinom.
- Ulje sipajte obilno u tiganj i stavite da se zagreje.
- Šnicle uvaljajte u brašno, u jaja u prezle, pa opet u jaja i još jednom u prezle i stavite na ugrejano ulje da se isprži sa obe strane.
- Poslužite tople uz odgovarajući prilog i salatu.
Napomene
Sa ovako isprženim šniclama, posluženim uz pire ili prženi krompir, nećete nikad pogrešiti. Ručak za tili čas a svi zadovoljni. Molim lepo.
Poslovica za danas:
-“ I vuk sit i ovce na broju.“-
Lajkujte nas: